7 клас 29.04-01.05.24

Урок 31 

Використання формул.

1. Виконати тест за посиланням Формули

2. Виконати практичну роботу:

Завдання. Уміст калорій у продуктах харчування залежить від їхнього складу. Наприклад, 1 г жирів виділяє 9 ккал, 1 г вуглеводів — 3,8 ккал, 1 г білків — 4 ккал. Визначте кількість калорій, що містяться в кожному продукті з таблиці Таблиця калорійності. Побудуйте відповідну таблицю в середовищі табличного процесора. Виконайте обчислення у клітинці Е3. Виконайте автозаповнення формулами інших клітинок діапазону Е4:Е12. 
У клітинках Е13 та Е14 введіть формули для визначення максимально та мінімально калорійного продукту.





Немає коментарів:

Дописати коментар